LYSI ИМУН МАКС

LYSI ИМУН МАКС, 80 капсули

Бъди силен! Радвай се на здраве!

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

ИМУН МАКС на LYSI е едно от най-мощните природни средства за борба срещу настинки, грип и умора.

ИМУН МАКС на LYSI интензивно стимулира имунната система, поради богатото си съдържание на алкоксиглицероли и е ценен природен лек.

Изследвания показват, че алкоксиглицероли се откриват в здравия костен мозък и в майчиното мляко и спомагат за развитието на нашата имунна система, осигурявайки естествен имунитет за борбата с инфекциите.

Алкоксиглицеролите спомагат оздравяването на тъканите, ускоряват затварянето на рани от всякакъв вид, включително изгаряния, травми и инфекции, стимулират имунната система, организмът става устойчив на болести и на неблагоприятните условия на околната среда; борят се с процеса на стареене, помагат на тялото да се възстанови от тежки терапии, радиотерапия или лъчетерапия, благоприятстват възстановяването на нервната система, имат положителен ефект срещу умора; стимулират производството на левкоцити и тромбоцити, имат антиоксидантно, антибактериално и противогъбично действие.

В продължение на векове, исландците разчитат на благодатната силата на природните ресурси,  за да поддържат жизнеността и силата си да издържат на екстремните условия на околната среда.

Здравата имунна система поддържа здравето, жизнеността и силата на тялото.

ИМУН МАКС на LYSI може да се приема с Омега-3 на LYSI или с Маслото от черен дроб на треска на LYSI, заедно с които да действа за естествено укрепване на имунната система.

Чистотата, доказаната от традициите ефикасност и липсата на токсичност представят рибните масла на LYSI като основни продукти за онези, които са загрижени да постигнат и поддържат здравословен начин на живот.

Повече от 75 години LYSI Ltd.—Исландия произвежда рибени масла като към момента е един от най-големите производители на рибено масло в света. Всички видове масла се пречистват при спазване на строги стандарти за високо качество.

Всяка капсула от LYSI ИММУН МАКС съдържа 500мг масло от черен дроб на акула със 100 мг алкоксиглицероли (AKGs)

Състав: Масло от черен дроб на акула, желатин, влагозадържащ агент (глицерин), вода.

Хранителна информация за: 1 капсула 2 капсули
Енергия 21,4 kJ/ 5,2 kcal 42,8 kJ/10,4 kcal
Мазнини 0,5 g 1 g
Въглехидрати (в обвивката) 0,049 g 0,098 g
Протеини (в обвивката) 0,126 g 0,252 g

Препоръчителна дневна доза за възрастни: 1-2 капсули

Този продукт е хранителна добавка. Приемът на хранителни добавки не бива да замества разнообразната и балансирана храна или здравословния начин на живот. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на хладно, сухо място, без пряка слънчева светлина. Пазете далеч от погледа и достъпа на деца. Бременни и кърмещи жени следва да се консултират със своя лекар преди да приемат продукта.

Произведено и пакетирано: LYSI HF. Рейкявик, ИСЛАНДИЯ, www.lysi.is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *