LYSI Дъвчащи капсули Омега-3 за ДецаLYSI ОМЕГА-3 ДЪВЧАЩИ КАПСУЛИ с витамин D – Омега за деца, 60 капсули

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Традиционно Чисто Натурално – Истинско исландско рибено масло

  • Дъвчащи капсулки с Омега-3 рибено масло и витамин D;
  • чудесен плодов вкус;
  • за деца на и над 4 години;
  • за здрави кости, зъбки и зрение;
  • за укрепване и хармонично развитие на организма;
  • за подобряване на паметтна и способността за учене, вниманието и настроението;
  • за сила, жизненост и имунитет.

В световен мащаб са проведени обстойни изследвания върху ползите от омега-3 мастните киселини за укрепване на здравето на централната нервна система,  сърдечно-съдовата система, както и за развитието на ретината и мозъка.

Многобройни експериментални изследвания показват, че високите нива на DHA подобряват мозъчните функции, повишават вниманието и жизнеността, устойчивостта при натоварване и стрес, намаляват риска от депресия, имат положително въздействие върху развитието на мозъка по време на пренаталния период, в последния триместър от бременността, когато у детето завършва неговото формиране. Затова се препоръчва допълнителен прием на Омега-3, както по време на бременността, така и след раждането.

Проучванията показват, че учениците, които са приемали допълнително Омега-3, показват стабилни отлични резултати на тестове за интелигентност и са подобрили способността си да се концентрират както и способността за научаване в сравнение с тези, които имат дефицит на омега-3 в диетата си.

Добавките с рибено масло, приемани ежедневно, стимулират за три месеца развитието на мозъка при децата, както би се развил за три години—това е заключението на документалния филм на Би Би Си “Дете на нашето време”, сниман от екип от учени от Великобритания.

Смята се, че “рибата е храна за мозъка” и “Рибеното масло прави децата умни” и изследванията са потвърдили, че тези Омега-3 полиненаситени мастни киселини хранят мозъка и наистина повишават неговата функционалност.

Ето защо, рибените масла на LYSI и LYSI ОМЕГА-3 ДЪВЧАЩИ КАПСУЛИ за деца са много важни за нашето здраве и за здравето на нашите деца.

Всяка дъвчаща капсула ОМЕГА-3 съдържа 600 mg чисто рибено масло.

Състав на 1 капсула: 600 mg омега-3 рибено масло, плодов овкусител, антиоксидант (естествени токофероли), витамин D (холекалциферол); Обвивка: влагозадържащ агент (глицерин), желатин, вода, подсладител (ксилитол), емулгатор (микрокристална целулоза), плодов овкусител.

Хранителна информация за 3 капсули:
Енергия                                              73 kJ/18 kcal
Мазнини                                          1,8 g, от които:
Наситени 0,6 g; Мононенаситени 0,3 g; Полиненаситени 0,9 g, от тях:
    Омега-3 мастни киселини      0,603 g
                                                    EPА 0,288 g
                                                    DHA 0,180 g
Въглехидрати (в обвивката)                0,24 g
Протеини (в обвивката)                        0,24 g
Витамин D                                             7,5 μg (150% ПДД*)

* Препоръчителна дневна доза

Препоръчителна дневна доза за възрастни и деца над 4 години: 3 капсули. Опаковката съдържа 20 дневни дози. Дозата може да се раздели в отделни приеми и може да се приема преди или след храна.

Открийте тайната на ЖИЗНЕНОСТТА И ДЪЛГОЛЕТИЕТО с LYSI, ИСТИНСКО ИСЛАНДСКО РИБЕНО МАСЛО!

За МОЗЪКА, СЪРЦЕТО и ЗРЕНИЕТО

Този продукт е хранителна добавка. Приемът на хранителни добавки не бива да замества разнообразната и балансирана храна или здравословния начин на живот. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на хладно, сухо място, без пряка слънчева светлина. Пазете далеч от погледа и достъпа на деца.

Произведено и пакетирано: LYSI HF. Рейкявик, ИСЛАНДИЯ, www.lysi.is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *