LYSI ОМЕГА-3 + ГЛЮКОЗАМИН – За гъвкави стави

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Здравословният избор, който наистина ви държи във форма!

Тази формула съдържа перфектната комбинация на Омега-3, Глюкозамин, Хондроитин и Витамин C за гъвкавост на ставите и регенерация на хрущяла, намалявайки сковаността, причинена от ревматизъм.

Изследване върху ревматоидния артрит посочва, че редовния прием на Омега-3 мастни киселини може да намали значително симптомите на сутрешната скованост, болка и умора.

Омега-3 от LYSI Ltd.- Исландия е рибено масло, широко ценено заради своите многобройни, полезни за здравето свойства.

Омега-3 мастните киселини са в центъра на вниманието на изследователите и са признати и широко използвани за облекчаване на неприятни ставни симптоми.

Глюкозаминът е необходим за хрущялните клетки в тялото, като компонент на непрекъснато подновяване на хрущяла.

Хондроитинът е един от най-добрите строителни блокове за ставния хрущял и се смята, че действа като блокиращ катализаторите, които разрушават хрущяла, агент.

Глюкозаминът и хондроитинът са по-полезни за ставното здравето, ако се приемат заедно, а не толкова когато се прилагат по отделно.

Глюкозаминът и хондроитинът намаляват възпалението, като и двете облекчават болките в ставите и се смята, че  противодействат на остеоартрита.

Витамин С е необходим за образуването на колаген, един от основните градивни елементи на тялото.

Състав на 1 капсула ОМЕГА-3: 1 g рибено масло с 30% омега-3 мастни киселини: EPA и DHA, желатин, влагозадържащ агент (глицерин), вода, dl-α-токоферил ацетат (витамин Е).

Хранителна информация за 1 капсула Омега-3:
Енергия                             42,8 kJ/10,4 kcal
Мазнини                               1 g, от които:
Наситени 0,27 g; Мононенаситени 0,25 g; Полиненаситени 0,48 g, от тях:
  Омега-3 мастни киселини 0,335 g
             EPА 0,160 g
             DHA 0,100 g
Въглехидрати (в обвивката) 0,10 g
Протеини (в обвивката)        0,24 g
Витамин Е                            2 mg (17% ПДД*)

Състав и хранителна информация за 2 таблетки ГЛЮКОЗАМИН/ ХОНДРОИТИН: Глюкозамин сулфат 1000 mg; Хондроитин сулфат 400 mg, пълнители (микрокристална целулоза, декстроза), аскорбинова киселина – витамин С 120 mg (150% ПДД*), стабилизатори (хипромелоза, хидроксипропилцелулоза, пропиленгликол), оцветители (титанов диоксид, железен оксид жълт), антислепващи агенти (силициев диоксид, магнезиев стеарат)

* Препоръчителна дневна доза

Препоръчителната дневна доза за възрастни: 1 капсула Омега-3 и 2 таблетки Глюкозамин. Опаковката съдържа 30 дневни дози.

Открийте тайната на ЖИЗНЕНОСТТА И ДЪЛГОЛЕТИЕТО с LYSI, ИСТИНСКО ИСЛАНДСКО РИБЕНО МАСЛО!

За МОЗЪКА, СЪРЦЕТО и ЗРЕНИЕТО

Този продукт е хранителна добавка. Приемът на хранителни добавки не бива да замества разнообразната и балансирана храна или здравословния начин на живот. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на хладно, сухо място, без пряка слънчева светлина. Пазете далеч от погледа и достъпа на деца.

Произведено и пакетирано: LYSI HF. Рейкявик, ИСЛАНДИЯ, www.lysi.is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *